top of page

Zaterdag 1 april van 12.00 - 15.00

OPEN HUIS!

Woning
In ons ruime appartement kun je heerlijk rustig vertoeven zowel binnen als op het zonnige balkon, gelegen op het Zuid-westen. Er is veel lichtinval door de grote ramen in de woonkamer. Voor zeer warme zomerdagen hebben wij dan ook aan die kant van het balkon verticale zonwering aan laten brengen. Daarmee is het op zulke dagen binnen een paar graden koeler. Wij hebben onze werkplekken in de woonkamer ingericht, maar er is daarnaast ruimte genoeg voor een grote eettafel en zithoek. Loopruimte te over! Wij hebben de indeling zelf al eens veranderd, dus keus genoeg dit naar eigen smaak vorm te geven!
Wat gaan we missen
Eten in de keuken. In onze nieuwe woning, hebben we die gelegenheid niet meer om rustig wakker te worden terwijl de zon opkomt en door het grote keukenraam te kijken wat voor weer het die ochtend is. De L-vormige woonkamer, die zo heerlijk variabel ingedeeld kan worden. Tot slot de nabijheid van familie en vrienden die in Ommoord wonen.

 

Omgeving
Door de ligging van het appartement is het uitzicht voornamelijk groen zonder doorgaand verkeer. Hierdoor hoor je voornamelijk de vogeltjes als je op het balkon zit en af en toe een grasmaaier als de gemeente langskomt om het gazon tussen de flats in te verzorgen. Je zou niet zeggen dat je in een mum van tijd in de metro zit of op de snelweg, of nog even snel wat haalt in de supermarkt aan de overkant van de straat. Wat dat betreft hebben wij hier echt een ideale mix van bereikbaarheid en rust. Verder is een wandeling of fietstochtje naar de kinderboerderij De Blijde Wei via het Ommoordse veld ook in het weekend en tijdens vakanties een gewilde trekpleister.

Waarom verhuizen wij.

Wij zijn beiden opgegroeid in Ommoord en kennen na ruim 40 jaar de buurt heel goed. Het werd voor ons tijd om eens elders de buurt te gaan verkennen.
Wegens verandering van baan kwam het in ons op om ten zuiden van Rotterdam een nieuwe stek te zoeken en die hebben we gevonden. Verder hebben wij nog niet samen in een huis met een tuin gewoond. Dat leek ons wel een leuke uitdaging.

       Verkopers aan het woord    Kellogoplaats 286 Ommoord     

Te Koop

 Appartement aan de
Kelloggplaats 286 Rotterdam Ommoord.
Vraagprijs € 296.286 k.k.

103m² wonen 
3 slaapkamers

Ruime driekamerappartement in de groene wijk Ommoord. Een ideale woning voor iemand die een centrale ligging, goede bereikbaarheid en gratis parkeren voor de deur wil, maar ook de stilte weet te waarderen

Gunstige prijs per m²
Instapklaar!

 

_DSC5957.jpg
bottom of page