top of page

Jouw wensen staan centraal

Of je nu voor het eerst gaat kopen of nieuw bent in Rotterdam en omgeving, ik ben er om je bij elke stap te helpen.

Ik ben oprecht geïnteresseerd in jouw wensen.

Het maakt niet uit wat voor soort onroerend goed je zoekt, ik zal deskundig, zorgzaam en openhartig advies geven tijdens wat een van de belangrijkste transacties van jouw leven zal zijn.

Dat is mijn professionele inzet voor jou!

Wist je dat kopers die een aankoopmakelaar in de arm nemen gemiddeld 40% goedkoper uit zijn, dan wanneer zij de onderhandelingen zelf doen?

Jij bepaalt hoe ik je hierbij ga helpen.

Van het vinden van je droomhuis, tot het bieden en de afhandeling van de notaris. Ik ben bij het gehele traject betrokken en dat doen we in

goed overleg.

_DSC3581-2.jpg

Welke woning je ook zoekt. Samen vinden we hem

Tevreden klanten

Ik beveel Martijn van harte aan als aankoopmakelaar. Vanaf de eerste keer dat we elkaar ontmoetten, was ik ervan overtuigd dat Hij de juiste persoon voor ons zou zijn. We zijn allebei buitenlanders en we wilden iemand inhuren die ons begrijpt als starters met beperkte mogelijkheden. Hij was vriendelijk, begripvol en had uitstekende diensten. Hij heeft ons geholpen met het hele zoek- en koopproces om de juiste plek te krijgen. Een maand na de start hebben we het contract voor ons huis getekend. Zonder hem hadden we dit niet kunnen doen! Wij zijn sinds gisteren blije huiseigenaren! BEDANKT! Köszönjuk!

Zsanett Papp (10)

Neem contact op

Bedankt voor de inzending!

bottom of page