top of page

Waarom Kiezen voor Mij als Jouw
Verkoop Makelaar?

RMXCvdB31.jpg

​Exclusief en Betrokken:

Jouw belang staat altijd voorop. Ik werk graag exclusief om jou de volledige aandacht te geven.

 

Persoonlijke Begeleiding:

Het gehele verkoopproces wordt met zorg en betrokkenheid begeleid, op een persoonlijke wijze die bij jou past.

 

Altijd Bereikbaar:

Op ieder moment van de dag sta ik voor je klaar, ook 's avonds en in het weekend, om jouw vragen te beantwoorden en zaken te regelen.

 

Stressvrije Verkoop:

Ik neem alles uit handen, zodat jij je kunt focussen op andere zaken. Samen streven we naar de best mogelijke verkoopprijs van jouw woning.

 

Een Perfecte Match:

Mijn streven is een perfecte match met jou als makelaar. Ik luister naar jouw persoonlijke verhaal, behoeften en eventuele belemmeringen.

 

Samen werken we aan een succesvolle samenwerking. Nauwe Samenwerking: Ik hecht veel waarde aan een nauwe samenwerking. Bijvoorbeeld via een persoonlijke WhatsApp-groep, waar we direct en efficiënt kunnen communiceren. 

RMXCvdB40.jpg

Mijn stappenplan voor de verkoop van je huis

RMXCvdB46.jpg
REMAX_BalloonFlightGuide_Illustrations-02.png

De Marktanalyse

Op basis van vergelijkbare woningen die zijn verkocht en te koop staan in de omgeving, bepaal ik de waarde van jouw woning. Hierbij houd ik rekening met de staat van afwerking, onderhoud en verkoopbaarheid, ook wel bekend als courantheid.

Doelgroep bepaling

Door de kenmerken van jouw huis te analyseren, identificeer ik de ideale doelgroep van potentiële kopers. Ik weet waar ze zich bevinden en hoe ik hen het beste kan aanspreken.

Verkoopadvies

Met mijn expertise geef ik jou advies over de optimale verkoopprijs en de best mogelijke verkoopstrategie. De juiste prijs trekt veel kijkers aan en resulteert in meer (en hogere) biedingen.

Te koop zetten

Voor een indrukwekkende woningpresentatie verzamel ik eerst foto's, een aantrekkelijke woningtekst en informatielijsten. Met deze gegevens plaats ik jouw woning zowel online als offline te koop. Ik ben proactief in het benaderen van potentiële kopers en zorg voor een praktische planning die bij jou als bewoner past.

Uiteindelijk verkocht

Wanneer een koper is gevonden, stel ik de (voorlopige) koopovereenkomst op. Ook zorg ik voor een vlekkeloze sleuteloverdracht en controleer ik nauwkeurig de akte van levering en de nota van afrekening bij de notaris. Mocht er iets minder soepel verlopen, dan bied ik verdere nazorg aan om alles in goede banen te leiden.

Tevreden klanten

REVIEWS small.png

De beste makelaar die ik ooit ben tegen gekomen! Doet een stapje extra en dan nóg net iets meer. Persoonlijk contact, op de manier zoals jij dat graag wilt, korte lijnen, luistert goed naar de wensen en behoeften. Kortom, echt een aanrader!

Familie Greten- Parauti 

Contact met Martijn was zeer goed, Vriendelijke toegankelijke man bij wie we terecht konden met welke vraag we ook hadden, zowel telefonisch als de WhatsApp. Met duidelijke up dates over de snelle verkoop van ons huis. Hele prettige ervaring!!

Anita Boot en Rob Heijsteeg (9,5)

Vraag vrijblijvend informatie op

Ontvang je graag een offerte voor mijn diensten of wil je gebruik maken van mijn GRATIS waardebepaling en op die manier gelijk vrijblijvend met mij kennismaken? Laat dan hieronder je gegevens achter en ik mail je direct!

Bedankt voor de inzending!

bottom of page