WAAROM VERKOPEN MET MARTIJN?

Martijn insert personal piece

remax entree.jpg
 

MIJN STAPPENPLAN VOOR DE VERKOOP VAN JE HUIS

REMAX_Icon_Speed.jpg

DE MARKTANALYSE

Ik bepaal de waarde van je woning mede op basis van de reeds verkochte en te koop aangeboden vergelijkbare woningen in de omgeving. Ik houd hierin rekening met de staat van de afwerking, staat van onderhoud en de verkoopbaarheid (beter bekend als courantheid).

DOELGROEP BEPALING

Ik bepaal aan de hand van de kenmerken van jouw huis welke doelgroep van potentiële kopers het beste aangesproken kan worden. Wij weten ze te vinden en waar ze op aanslaan.

REMAX_Icon_Team.jpg
REMAX_Icon_Presentation.jpg

VERKOOPADVIES

Ik geef je een advies over welke verkoopprijs het beste aanslaat bij mogelijke kopers en over de best mogelijke verkoopstrategie. De juiste prijs zorgt voor veel kijkers en dus meer (en hogere) biedingen.

TE KOOP ZETTEN

Ik verzamel eerst alles voor de woning presentatie zoals foto’s, een woningtekst en informatielijsten. Met deze informatie plaats ik de woning online en offline te koop, jaag ik bezichtigingsaanvragen na en zorg ik voor een zo praktisch mogelijke planning voor jou als bewoner.

REMAX_Icon_Listing_edited.jpg
REMAX_Icon_NewHomeOwner.jpg

UITEINDELIJK VERKOCHT

Ik stel de (voorlopige) koopovereenkomst op, zorg voor de sleuteloverdracht, lees de akte van levering en nota van afrekening door de notaris kritisch na en bied verdere nazorg aan mochten er dingen minder soepel gaan dan gepland!

 

TEVREDEN KLANTEN

 
EUROPA.jpg

Ik ken Martijn via mijn vriendin. Ik heb Martijn beter mogen leren kennen als een rustige, goed luisterende, inlevend persoon, die begrijpt wat het voor mij betekent mijn huis, met alle daarbij beleefde momenten en herinneringen, te verkopen. Ik geef geen 10-en, er dient altijd ruimte te zijn om nog meer te verbeteren ;-)

I. van Daele

De beste makelaar die ik ooit ben tegen gekomen! Doet een stapje extra en dan nóg net iets meer. Persoonlijk contact, op de manier zoals jij dat graag wilt, korte lijnen, luistert goed naar de wensen en behoeften. Kortom, echt een aanrader!

Familie Greten-Parauti

NEEM CONTACT OP

Wil je gebruik maken van mijn GRATIS waardebepaling en op die manier gelijk vrijblijvend met mij kennismaken? Laat dan hieronder je gegevens achter en ik bel je om een afspraak te maken! We hebben eerst over jou en je plannen. Daarna pas over je huis…

Bedankt voor de inzending!