top of page

Totaal Makelaar

RMXCvdB50.jpg

Martijn Folkers

nw remax transp.png

Graag stel ik mij even voor

Mijn Visie
Jouw Vastgoed Avontuur

maxmatch.png

Als ervaren makelaar geloof ik in een persoonlijke aanpak en uitmuntende nazorg. Samenwerking is de sleutel tot succes, waarbij jouw woning op de meest gunstige manier wordt verkocht of aangekocht. Vertrouw op mijn expertise voor een vlekkeloos vastgoedavontuur!

Mijn kenmerken
Passie, Luisteren, Oplossingsgericht

maxresdefault.jpg

Als gepassioneerde makelaar ben ik een uitstekende luisteraar. Jouw behoeften en doelen staan centraal, en ik ben creatief in het bedenken van waardevolle oplossingen. Met mijn persoonlijke aanpak haal ik het beste uit elke transactie!

Over Martijn Folkers
 Makelaar met een Vleugje Avontuur

06A Agent at centre of community and local expert copy.jpg

Naast mijn werk als makelaar geniet ik volop van mijn samengestelde gezin. Ik hou van sporten, spannende films en series, en bourgondisch eten met een heerlijk glas

speciaal bier.

Als jouw betrouwbare gids navigeer ik je moeiteloos door het vastgoedlandschap naar jouw droomresultaten!

Meester Makelaar

RMXCvdB20.jpg

Je kunt de meester wel uit het onderwijs halen, maar je kunt het onderwijzen niet uit de meester halen. Met een knipoog naar mijn achtergrond in het onderwijs, breng ik een frisse en leerzame aanpak naar de huizenmarkt.

 

Graag leer ik je de fijne kneepjes van het vak om samen succesvol te zijn op de huizenmarkt. Met mijn expertise en begeleiding zetten we de stappen naar jouw droomwoning of een succesvolle verkoop.

 

Bij mij ben je pas echt geslaagd wanneer je de sleutel in de voordeur van jouw nieuwe woning steekt of wanneer je het verkoopcontract vol vertrouwen ondertekent. Het moment waarop we de vlag uithangen en samen het succes vieren!

 

De bel gaat en de school is geopend, want we gaan samen op avontuur naar een nieuwe woning. Met enthousiasme en betrokkenheid zorg ik voor een leerzame en plezierige ervaring in de vastgoedwereld.

 

Laten we samen de volgende stap zetten naar jouw vastgoedsucces, als een ware meester in het vak!

Neem contact op

Goudsesingel 113, 3031 EE Rotterdam, Netherlands

📞 06 55887181

Bedankt voor de inzending!

bottom of page